AULA DE TERROR | offline

Mostra de Curtmetratges de Terror per a Instituts 2021

02 Nov 14:10

Mostra de Curtmetratges de Terror per a Instituts 2021

Projecció d’una selecció dels millors curtmetratges presentats a competició a la Secció Oficial de la passada edició del Festival. Els curtmetratges exhibits se seleccionen tenint en compte els criteris de qualitat, representativitat i adequació al públic.
Respectant el protocol COVID-19 vigent, la projecció de curtmetratges serà en línia i s’acompanyarà d’un dossier didàctic.
També s’ofereix la possibilitat de gaudir d’una masterclass a l’aula sobre el Festival.

Activitat disponible del 25 d’octubre al 12 de novembre.
Més informació: educacio@molinsfilmfestival.com

Catalán, español

Mostra de Curtmetratges de Terror per a Instituts 2021 Projecció d’una selecció dels millors curtmetratges presentats a competició a la Secció Oficial de la passada edició del Festival. Els curtmetratges exhibits se seleccionen tenint en compte els criteris de qualitat, representativitat i adequació al públic. Respectant el protocol COVID-19 vigent, la projecció de curtmetratges serà en línia i s’acompanyarà d’un dossier didàctic. També s’ofereix la possibilitat de gaudir d’una masterclass a l’aula sobre el Festival. Activitat disponible del 25 d’octubre al 12 de novembre. Més informació: educacio@molinsfilmfestival.com